Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой е любимия ви модел Алфа?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеАми ако случайно съвпадат любимите ни модели с това което караме..?145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от jack112 Покажи съобщениеGT и дано да е следващатаEx ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеСи сипваш нафта и си прайш кефа
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Алфа Ромео 155 Q4AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp
Comment
-
Alfa SZ
Alfa Tipo 33 Stradale
Alfa 8C
Alfa GTV от началото на 70-те
Alfa GTV6 3.0
Alfa GTV 3.2 (Facelift)
Alfa GT Junior от 60-те
Alfa 75 V6 3.0
Има и още но тези са достатъчноAlfa Romeo GTV V6 3.0
Alfa Romeo 145 1.8 TS (Ex)
Dream Alfas: Alfa SZ, Alfa GTV6
Comment
-
Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение190 коня е !
159 2.4 JTDm ti Q4и има едно двигателче на 159 много ме радва 1.8 TBI 200 кончета много зловещо е тея са за мене колите и двигателите ....
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеАлфа Ромео Монреал
В последните години, автомобилните компании масово започнаха да възраждат стари модели, което е станало причина дизайнерът Карл Сандърс да създаде своя концепция на бъдеща Alfa Romeo Montreal.
156 SW '02
Comment
-
Първоначално публикувано от blacksnoopy Покажи съобщениеЩе видим ли отново Alfa Romeo Montreal?
В последните години, автомобилните компании масово започнаха да възраждат стари модели, което е станало причина дизайнерът Карл Сандърс да създаде своя концепция на бъдеща Alfa Romeo Montreal.
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеНеискам да си кривя душата.... Любимата ми Алфа си е моята защото мога да ида по всяко време да и врътна ключа и да си я подкарам.... Любима на картинки неискам да имам...Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment